Raval’s Band

Què és la Raval’s Band?
És la banda de música del barrí del Raval. Volem que estigui formada per gent de Ciutat Vella que toqui instruments de vent metall, vent fusta i percussió.  A través de la Raval’s Band facilitem una formació instrumental i de banda per a persones que tinguin algun coneixement musical.

Qui pot formar  part de la Raval’s Band?

Aquesta convocatòria va adreçada a totes aquelles persones que toquin un instrument de vent o percussió i visquin al districte de Ciutat Vella, o siguin membres d’alguna associació o entitat del districte. Tindran preferència aquells candidats o candidates que siguin del barri del Raval.

Inscripció

Les persones interessades heu de presentar-vos a una audició. Heu de fer-nos arribar abans del 30 de setembre d’enguany la butlleta  d’inscripció correctament omplerta.

Les butlletes es poden enviar per:

  • correu postal a I’Escola de Música Juan Pedro Carnero, carrer del Carme, 15-17. 08001 Barcelona, telèfons 93 301 07 18 / 93 301 14 68.
  • correu electrònic: escolademusics@hotmail.com;
  • o bé Iliurar en mà a la mateixa associació, de dilluns a divendres, de 19 a 20h.

Repertori

Si voleu formar part de la Raval’s Band heu de presentar dues obres de lliure elecció i un petit currículum explicant la vostra experiència musical. No demanem grans coneixements de música. No és imprescindible saber llegir mentre sapigueu tocar el vostre instrument.

Convocatòria

El procés de selecció dels membres de la Raval’s Band el realitzem anualment a través d’unes audicions. Aquest any es faran en el decurs del mes d’octubre, a l’escola de Música Juan Pedro Carrero.

Les places que convocarem enguany són:

6 flautes travesseres, 8 clarinets, 3 saxofons alts, 3 saxofons tenors, 2 saxofons barítons, 5 trompetes, 4 trombons, 2 bombardí, 1 tuba, 1 helicó i 4 percussionistes

 Us comunicarem els horaris de les proves.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.