AJUTS EMIPAC 2019-20

Benvolguts alumnes, mares i pares de l’Escola de Músics i JPC.

Novament desitgem i esperem que tots estigueu bé.

És un plaer per a nosaltres comunicar-vos que malgrat la pandèmia del COVID-19, per sisè any consecutiu, s’ha signat un nou conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Barcelona i l’EMIPAC per promoure una línia d’ajuts econòmics per l’educació musical, adreçat a totes aquelles famílies amb dificultats econòmiques, amb fills, nascuts entre el gener del 2002 i el 31 de desembre de 2015, inscrits el curs 2019-20 a una escola de música autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, com L’Escola de Músics i JPC.

Les bases i la sol•licitud de la convocatòria dels ajuts les podreu trobar a la WEB d’EMIPAC  (emipac.org).

MOLT IMPORTANT!:

El període per presentar les sol•licituds és del 15 de juny de 2020 fins al 7 de Juliol de 2020.

Aquest any, degut a la crisis sanitària originada pel COVID-19 i per motius de seguretat i higiene, la sol·licitud de l’ajut, i la corresponent entrega de la documentació, es farà online.

Per aquesta convocatòria, de forma excepcional, s’ha habilitat una direcció de correu electrònic ajutsemipac19-20@lliteras.com a través de la qual s’haurà d’enviar la sol·licitud de l’ajut i tota aquella documentació necessària per a la seva tramitació. Les sol·licituds podran enviar-se des del dia 15 de juny fins el dia 7 de juliol.

Aquelles persones que no disposeu dels mitjans tecnològics per poder realitzar la sol·licitud telemàticament, podreu fer-ho a través de l’escola demanant ajut digital en la presentació de la documentació via e-mail. D’aquesta forma l’escola també podrà incorporar en aquest enviament el certificat escolar.

De forma excepcional i en cas de que l’Escola no presti aquest ajut digital es podrà concertar cita prèvia trucant al 93.241.90.80 de dilluns a dijous de 9:00 a 18:30h i els divendres de 8 a 14h. Les cites s’assignaran, segons conveniència del sol·licitant de dilluns a dijous de 9 a 18:30h i els divendres de 8 a 14h. La documentació haurà de lliurar-se en un sobre tancat a la recepció del despatx de LLITERAS & CIA, S.L. situat al Carrer Aribau, 168 – 170, 6è 3a (08036 – Barcelona). En cas de no presentar la sol·licitud i la seva documentació complerta en aquest període, no s’admetrà.

Ajuts 2019-20 per a la Formació Musical de BCN

Els “Ajuts 2019-2020 per a la Formació Musical d’Alumnes d’Escoles de Música de la ciutat de Barcelona de titularitat privada i autoritzades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya” que convoquem per sisè any consecutiu, ja són aquí.

Com veureu a les Bases que hem preparat, donada la situació d’enguany demanem a les famílies que facin la presentació per correu electrònic, deixant només per casos excepcionals la presentació presencial amb CITA PRÈVIA a LLITERAS, al telèfon 932419080 com expliquem a l’Espai EMIPAC de Gestió dels Ajuts, on trobareu tota la informació de la convocatòria.

ACCEDIU a l’Espai EMIPAC de Gestió dels Ajuts de Barcelona des d’aquest enllaç, on trobareu les Bases dels Ajuts convocats i també tota la documentació per a optar-hi. https://www.emipac.org/ajuts1920/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.