Covid-19

Benvolguts alumnes, mares i pares de l’Escola de Músics i JPC.

Novament desitgem i esperem que tots estigueu bé.

Us volem comunicar un seguit d’informacions importants per afrontar la “nova normalitat” a partir de la fase 2.

 1. Les darreres setmanes L’Escola de Músics i JPC ha estat treballant en el pla de desconfinament per implementar les mesures de protecció, senyalització i higiene necessàries per a garantir que tots els alumnes, famílies i professors puguin retornar a l’escola en un entorn segur i saludable.
 1. Comunicar-vos que ja tenim fets els protocols d’actuació per afrontar el COVID-19 i que es basen en els següents eixos. Adjuntem document (Document susceptible a modificacions segons els canvis que ens comuniquin les administracions competents)
 • Mascaretes, mans netes, no tocar-se la cara, mesures de protecció i distàncies de seguretat.
 • Neteja constant de les instal·lacions i dels instruments.
 • Tot el material necessari i adaptació dels espais.
 • Treball del contingut transversal de la higiene a l’escola.
 1. L’Escola de Músics i JPC com a Centre Autoritzat pel Departament d’Educació, acabarem el curs 2019-20 ON-LINE, tal com ens ha aconsellat l’administració competent.
 1. Que L’Escola estarà oberta a partir del dilluns 8 de juny al carrer del Carme 15 demanant cita prèvia via correu electrònic (escolademusics@gmail.com) o als telèfons (93 301 07 18 / 619 84 65 65) per:
 • Informacions administratives: Matrícules, pagaments de rebuts, dubtes, etc. (Intentarem que tots els tràmits es puguin resoldre de forma telemàtica o telefònica)
 • Algunes classes presencials o activitats especials o d’estiu, convingudes prèviament per l’escola i/o pels professors per aquells alumnes que fan proves d’accés o van demanar la Modalitat Borsa.(La resta d’alumnes acabaran el curs ON-LINE)
 • Per a les classes en format presencial a l’escola, caldrà seguir tots els protocols de seguretat que us adjuntem i tothom que vingui a l’escola haurà de signar una declaració de responsabilitat. A part, tant els alumnes com els professors, no podran formar part del col·lectiu de risc marcar pel Departament de Salut.(Adjuntem el document que s’haurà de signar)
 1. Que els alumnes que encara no heu fet la preinscripció, us aconsellem que ho feu al més aviat possible per tenir plaça i horaris pel curs vinent.

Aquests mesos que hem passat confinats han estat complicats, hem après a fer classes ON-LINE i hem vist que en general els alumnes han continuat aprenent i gaudint de la música. 

He d’agrair i felicitar a tots els alumnes, famílies i equip de professors de l’escola, per la seva capacitat d’adaptació i per la feina feta. 

Crec que les classes, en general han anat molt bé i els alumnes han pogut assolir els continguts que els corresponia aprendre per al seu nivell i edat. 

Quan va començar la pandèmia del COVID-19 ja vam dir que tots plegats necessitaríem molta paciència i comprensió i així ha estat. Evidentment que les classes ON-LINE, mai es podran comparar amb les classes presencials on hi ha l’escalf del contacte directe, proper i humà d’alumnes, famílies i professors, però malgrat tot, estem contents amb l’avanç i progressió que han fet tots els alumnes.

Crec que l’actitud de totes les persones que configurem aquesta gran família que és L’Escola de Músics i JPC, ha estat increïble.

Moltes gràcies a tots per la confiança i recordeu que estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o suggeriment per correu electrònic.

Una abraçada i molta música

Jordi Farrés

Director

L’Escola de Músics i JPC

Declaració de responsabilitat d’alumnes

Protocol L’Escola de Músics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.