Projecte Pere Vila i Pau Claris

L’Escola de Músics i JPC comença enguany un nou i engrescador projecte juntament amb l’escola Pere Vila i l’institut Pau Claris per incorporar la música a les seves aules com a eina pedagògica per millorar el rendiment de l’alumnat.
perevilaA l’escola Pere Vila les nostres mestres Yolanda Mallofré i Irene Andreu treballen conjuntament amb els/les professors/es aspectes de les llengües, les matemàtiques, el medi natural i altres assignatures a través del cant coral i dels musicals.
A l’institut Pau Claris el nostre mestre de bateria Javier Crespo començarà un projecte de batucada amb els alumnes d’ESO i batxillerat, per motivar i crear més cohesió entre l’alumnat i la mestra Cristina Colomer treballa molts aspectes de llengua catalana a través del cant coral i de la creació de dos musicals amb els alumnes de 3r i 4t d’ESO.
Amb aquest projecte es pretén crear un mètode innovador on la música sigui un dels factors més característics del projecte escolar.
El mes de setembre es va fer la presentació del claustre i aquí us deixem el link de l’escola on podreu trobar més informació.
http://www.iespauclaris.org/index.php/19-inauguracio-del-curs-2014-2015

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.